Jak zablokować model DFF
#1
Tak jak w Temacie, tylko, że nie zwyczajną metodą, bo łatwo to odblokować, tylko taką, co ZModeler się crashuje, albo wyskakuje error, bo widziałem, że tak zabezpieczają, a mi się akurat teraz to przyda.
#2
Przy exporcie masz opcje do wyboru (lock the file)
[Obrazek: 23862646573_fd91706541_z.jpg]
#3
Majkel, ale to można na chillku odblokować, a mu chodzi o bardziej zaawansowane locki typu: import zaliczony, ale modelu nie ma, ani na widokach, ani na liście :V
[Obrazek: 32156455980_312cdbb004_n.jpg]

#4
a po co to komu, handlarzy na sampie już raczej nie ma :v
#5
Michau,po prostu chciałbym wiedzieć, nawet na przyszłość Face-Smile-Big.PNG


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Model. Crash w grze. Dave 5 454 09-17-2017, 21:08 PM
Ostatni post: Dave
  Tak jakby podwójna tekstura/model Mati485 6 1,104 05-17-2017, 16:00 PM
Ostatni post: Mati485
  Każdy model laguje w zmodelerze. Majkel 4 675 01-11-2016, 10:14 AM
Ostatni post: rlz
  Turbosmooth sypie mi model Hipciooo 3 995 10-30-2014, 14:34 PM
Ostatni post: Hipciooo
  Konwert - podczas importu uszkadza się model. SkitleyxOne 4 1,014 02-04-2014, 21:53 PM
Ostatni post: SkitleyxOne
  Jak zeskalować cały model, gdy każdy pivot części ma inny punkt odniesienia? Stig 2 800 02-04-2014, 17:18 PM
Ostatni post: Stig
  Model sam się zablokował po wyeksportowaniu. MrGoly 5 1,064 01-18-2014, 18:46 PM
Ostatni post: MrGoly
  Jak odblokować model do GTA IV? Dr.Dre 1 974 08-05-2013, 21:20 PM
Ostatni post: addi



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Profil Wyślij PM E-mail Znajdź wszystkie posty Znajdź wszystkie tematy Narzędzia moderacji Narzędzia administracji