Problem z SAMP'em
#1
Siemanko, po miechu przerwy chciałem odpalić GTA i wyskoczył taki niemiły error  Face-Angry.PNG

[Obrazek: etvU3S0.jpg]


Dodam tylko, że od miecha nic nie było zmieniane i jeżeli zmienię "vorbisFile.dll" i "vorbisHooked.dell" na te zwykłe a nie te od CLEO to wszystko działa tak jak powinno. Jakieś pomysły?
#2
jakis cleomod Ci moze crashuje
#3
Do zamknięcia.

Po kilku razach usunięcia całego GTA z kompa pomogło :]


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z .txd Mati485 6 230 01-11-2018, 10:05 AM
Ostatni post: MrGoly
  Modloader, cleo problem Sopxlovsky 3 173 12-27-2017, 23:33 PM
Ostatni post: Sopxlovsky
  Problem z felgami wr2player 12 619 11-07-2017, 15:32 PM
Ostatni post: slajee2k91_
  Problem z ImVehFT Kenneth 6 305 10-17-2017, 18:33 PM
Ostatni post: silver102
  Problem z teskturą Mati485 2 510 09-17-2017, 21:58 PM
Ostatni post: Mati485
  Problem z Zmodeler 2.2.4 DjThomas 3 1,029 09-04-2017, 18:16 PM
Ostatni post: ziomtuchxdd
  Problem z jasnością slajee2k91_ 4 983 02-15-2017, 22:23 PM
Ostatni post: Ukaszowy
  Problem z ustawieniem ENV misio 2 833 02-06-2017, 22:05 PM
Ostatni post: misio
  Problem ze światłami silver102 0 982 12-08-2016, 02:23 AM
Ostatni post: silver102
  Problem z kursorem myszy. Wilku91 3 1,045 12-05-2016, 16:43 PM
Ostatni post: Wilku91



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Profil Wyślij PM E-mail Znajdź wszystkie posty Znajdź wszystkie tematy Narzędzia moderacji Narzędzia administracji